Berlin 4 dagar från Jönköping

Vi möts av en grön storstad fylld med ny djärv arkitektur, blandat med historiska byggnader. På sina ställen minner kulhålen i fasaderna fortfarande om 2:a världskriget. Ingen annanstans är den europeiska nutidshistorien så närvarande som i denna förlåtande och tillåtande stad. Smaka en äkta Berlinsk Boulette eller Currywurst, drick en Berliner Weisse och känn historiens vingslag när du nuter av Berliner Luft.

  • DAG 1. HEMORTEN - BERLIN

   Via färjorna Helsingborg-Helsingör och Gedser-Rostock når vi Berlin och vårt hotell Park Inn vid det berömda torget Alexanderplatz i östra Berlin framåt kvällstid Ca 67 mil från Jönköping

  • DAG 2. BERLIN

   Efter frukost ger vi oss ut på en intressant och givande stadsrundtur. Vi glider fram utmed paradgatorna Unter den Linden i forna öst och Kurfürstendamm i väst. Vi ser kända platser och byggnader såsom Potsdamer Platz Brandenburger Tor, Riksdagshuset och mycket mer. Rundturen avslutas vid lunchtid.


  • DAG 3. BERLIN

   Idag är det gott om tid för shopping och egna strövtåg. Slå dig ned på ett av stadens alla kaféer och njut av den ständigt växlande scen som Berlins torg och boulevarder bjuder på eller varför inte göra ett besök på något av stadens alla fantastiska museer?!


  • DAG 4. BERLIN - HEMORTEN

   Så var det dags att säga ”Auf wiedersehen” för den här gången. Vi lastar in vårt bagage och rullar tillbaka samma väg vi kom. Åter på våra respektive hemorter framåt kvällen. Ca 67 mil till Jönköping


Avresa: 24/3, 11/8*, 27/10* 2022
Pris pp (del i dubbelrum): 3 590:- * 3 890:-
Enkelrumstillägg: 980:- pp

För mer info samt bokning ring 0515-776430 alt info@svanbergsresebyra.se
 


Svanbergs Resebyrå - Kanalbuss
Stora Torget 11, 521 42 Falköping  •  Telefon 0515-77 64 30  •  Fax 0515-77 64 39  •  info@svanbergsresebyra.se