Personuppgiftslagen

Svanbergs Resebyrå Eftr AB hanterar personuppgifter enligt den nya personuppgiftslagen (GDPR).
Svanbergs Resebyrå Eftr AB är Personuppgiftsansvarig (Controller). Vi använder uppgifterna för att kunna ge dig service rörande resebokningar via e-mail, sms, telefon och ibland via vanligt brev. Svanbergs Resebyrå Eftr AB lämnar enbart ut dina personuppgifter till våra samarbetspartners (som flygbolag, tågbolag, hotell, bussbolag, rederier mm) för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund. Den rättsliga grunden är att vi ska kunna ”fullgöra ett avtal”.

Vi sparar dessa uppgifter så länge vi har avtal om resebyråtjänster med dig eller din arbetsgivare. Viss typ av uppgifter måste vi behålla i enlighet med skattelagstiftningen. Vi delar aldrig med oss av dessa personuppgifter i annat syfte än ovan. Vi kan från tid till annan använda dessa uppgifter själva i syfte att informera dig om nyheter och förändringar som påverkar vårt uppdrag att utföra resebyråtjänster.

Ansvarig för hantering av personuppgifter på Svanbergs Resebyrå Eftr AB.

Du kan begära att dina personuppgifter rättas eller tas bort genom att sända ett mail till info@svanbergsresebyra.se
 

Nu kan ni boka er drömresa direkt på vår hemsida. Välj och vraka mellan olika arrangörer som vi samarbetar med.

Klicka här för att komma till bokningssidan
Ge bort ett presentkort på en resa till dina nära och kära. Kom in till oss så hjälper vi dig att slå in en trevlig present.


Svanbergs Resebyrå
Stora Torget 11, 521 42 Falköping  •  Telefon 0515-77 64 30  •  Fax 0515-77 64 39  •  info@svanbergsresebyra.se